Nieuwsflits

Inschrijvingen 2017-2018

Inschrijvingen voor het schooljaar 2017 - 2018 zijn mogelijk vanaf:

- van 9 januari tot 24 februari: voorrangsgroepen (broers, zussen, kinderen personeel)

- vanaf 6 maart om 8u30: niet-voorrangsgroepen

Voor meer info KLIK HIER!

Menu warme maaltijden

Menu juni 2017

Menu mei 2017

Onze school is een basisschool van het officieel gesubsidieerd Nederlandstalig onderwijs. Het schoolbestuur is het gemeentebestuur. Als openbare instelling staat onze school open voor alle kinderen van alle levensopvattingen. Dat betekent dat de vrije keuze van godsdienst of niet-confessionele zedenleer gewaarborgd is.

GBS Wemmel maakt deel uit van de scholengemeenschap "De Rand-Ned", samen met andere gemeentescholen uit Wezembeek-Oppem, Linkebeek, Drogenbos en Sint-Genesius-Rode.
Onze school is gelegen op het uitgestrekte, groene scholendomein J. Geurts. De lagere afdeling en de administratie bevinden zich aan de J. Vanden Broeckstraat. De kleuters zijn ondergebracht in twee paviljoenen "Heideroosje" en "Doornroosje" aan de L. Vander Zijpenstraat. Om de drempel tussen de derde kleuterklas en het eerste leerjaar te verkleinen, werden deze in hetzelfde gebouw, "Heideroosje", ondergebracht. Tussenin ligt een gebouw met de refters, de keuken en de gymzaal.

01 sept 2017
Eerste schooldag van het schooljaar 2017 - 2018