Beste ouder, in functie van het GDPR kunt u de privacyverklaring voor onze school nalezen in de rubriek 'Onze brochures'.

Nieuwsflits

Menu warme maaltijden

Menu januari 2019

Menu februari 2019

Inschrijvingen 2019-2020

Inschrijvingen voor het schooljaar 2019 - 2020 zijn mogelijk:

van 14 januari tot 27 februari op afspraak: voorrangsgroepen (broers, zussen en kinderen personeelsleden)

vanaf 1 maart om 8u00: niet-voorrangsgroepen (alle andere kinderen)

Voor meer info KLIK HIER! (ook voor het aantal vrije plaatsen)

GIMME

Vanaf nu kan je de GIMME-app installeren op je tablet of smartphone.

Je kan hem downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store.

Test hem zeker eens uit!

Onze school is een basisschool van het officieel gesubsidieerd Nederlandstalig onderwijs. Het schoolbestuur is het gemeentebestuur. Als openbare instelling staat onze school open voor alle kinderen van alle levensopvattingen. Dat betekent dat de vrije keuze van godsdienst of niet-confessionele zedenleer gewaarborgd is.

GBS Wemmel maakt deel uit van de scholengemeenschap "De Rand-Ned", samen met andere gemeentescholen uit Wezembeek-Oppem, Linkebeek, Drogenbos en Sint-Genesius-Rode.
Onze school is gelegen op het uitgestrekte, groene scholendomein J. Geurts. De lagere afdeling en de administratie bevinden zich aan de J. Vanden Broeckstraat. De kleuters zijn ondergebracht in twee paviljoenen "Heideroosje" en "Doornroosje" aan de L. Vander Zijpenstraat. Om de drempel tussen de derde kleuterklas en het eerste leerjaar te verkleinen, werden deze in hetzelfde gebouw, "Heideroosje", ondergebracht. Tussenin ligt een gebouw met de refters, de keuken en de gymzaal.

21 feb 2019
Dag van de moedertaal